råttor, mitt ögongodis

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-02-24, 11:36:32

igår när jag kom hem ifrån skolan fick jag en lätt hjärtattack. gick in på mitt rum och tittade mot texas bur.. där ligger hon helt avslappnad på kartongtaket. jag trodde hon var död. många tankar kom på 1 sec. "hur fan ska jag mata ungarna nu?", "varför är hon död?".. men så plötsligt öppnar hon ögonen när jag precis ska ropa på mamma. som tur var. en liten chock sådär efter skolan är ju alltid kul. eller inte. längtar till jag kommer hem idag och ska plocka lite med bebisarna och fotografera dem. dagarna går och råttbebisarna blir större och börjar få fjunpäls. de är nu 8 dagar gammla. det blir fyra helfärgade och tio mönstrade, så jävla söta. i slutet av nästa vecka ska de börja öppna sina ögon och de lär få mer päls nu i helgen. tjenixen


12 november

konst / 0 Kommentarer / 2010-02-19, 21:33:29

ritad hösten 2009. finns nu som tryck på min tröja.


i datans värld

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-02-19, 20:52:35

sitter, eller ligger hemma hos jesper i sängen och ska installera spotify på mammas bärbara som jag har tagit med mig. turre är här och äter chips... hela tiden! haha. stefan och cilla drog nyss till en fest, tråkigt. jesper snackar med kepsen som en "IM HIP HOP". har varit hos moster för hon fyller år idag, spelade lite mario wii med små kusinerna, det var lika kul som alltid. puss på mina små kusiner. just nu findus ligger vid mina fötter och små blundar, han är söt och orange. hoppas att cilla och stefan sover här, eller iallafall kommer hit sen så jag slipper jesper och turre med deras jävla wow-snack.. haha nej skojar bara, det är trevligt. men nu ska jag lägga upp en ny bild som header. mjao


segare än vanligt.

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-02-19, 12:41:30

idag fyller min ella 17 år, grattis partypinglan.

snart hemfärd. äntligen är det här jävla projektet slut! fyfan va tråkigt det har varit. får se ifall jag svänger förbi jesper och timmy innan jag går hem eller om jag går dit ikväll. ska iallafall köpa godis idag. blir ingen lommar fest för mig, inte välkommen där, schyssta bullar. men jag ska roa mig på andra håll, haha! för en stund sedan låg jag på golvet och jag vet egentligen inte varför. fick nått ryck och låg plötsligt där och skrattade. grymt awesome, men man kanske ska ta och röra på sig.. tjingeling.


trött på det vita täcket

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-02-18, 16:13:06
efter att ha suttit i snart 2h med den här jävla bloggen är jag sjukt slut, hungrig, trött och fryssen. jag har raderat bloggen flera gånger för allt blev bara fel men nu är det typ ordnat men headern är bara tillfällig och fel, så fel, tills jag orkar sitta med photoshop i timmar, vilket lär ta sin lilla tid.

måste börja fotografera oftare! det var så längesen nu, men det är pga att jag går så sent i skolan så det är mörkt när man kommer hem, riktigt trist och det finns nog fler som håller med mig. är så sjukt trött på snön och den här kylan nu så det finns inte! önskar allt försvinner i natt. ge oss sommar och sol.

hoppas på att mamma ska komma hem snart så jag får lite mat i magen, det är helt tomt i kylen, jag svälter! sen måste det finnas mat till mina råttor också vilket det inte heller gör. btw så fick texas 14 råttbebisar, de är sjukt söta. men nu tänker jag lägga mig i sängen och fortsätta med mitt OC maraton, har bara 4 avsnitt kvar från första säsongen. see y'all

killar i bläck

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-02-18, 14:28:33

idag blev de färdig gaddade och mitt på dan ringde olle och ville ha en tatuering så det blev tre stycken gjorda idag, härligt. när jag kom till jesper fick jag ett sms av mamma där det stog att jag fått råttbebisar och jag pep till av glädje, så jag har väntat på dessa ungar. det blir texas andra kull, men eftersom jag inte är hemma hos mamma för tillfället så vet jag inte hur många de är, ska räkna när jag kommer till henne imorgon. det ska bli jättekul att se på de små liven! jag antar att texas har fått fler ungar än sin förra kull då det var tio stycken små pärlor.

vår presentation som jag tidigare nämnde sög. den rent ut sagt sög. vi blev tvugna att komma på en ny produkt än brevlådan. så vi bestämde oss för att göra en klocka i olika modeller, typ. dagen i skolan var tung och tråkig. vi bara satt där och stirrade på alla delar och komponenter. sjukt drygt så ibland gick ja ner till vår korridor och la mig i våra soffor, mycket skönare än en trästol, usch.

och nu sitter jag här hos pappa i sängen och lyssnar på elin som tjatar om att hon inte kan 8ans gångertabell, hihi. snart tänker jag mickra några bullar och smaska på för pappa vägrade ta mig till flygfyren och köpa semla, den tråkmånsen. mums, filip kom nyss med godishjärtan, gott! nej, nu ska jag be pappa knäcka min rygg.

peace


fortsättning på något nytt

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-02-18, 14:28:06

i skolan jobbar vi med ett projektarbete där vi ska re-designa en systemenhet, eller som vi brukar säga - dator. vi började med det igår och det gick hyffsat bra för oss tycker jag, vi fick ihop en kartongmodell så idag, när vi ska presentera våra idéer för lärarna så kan vi bara chilla.

efter skolan gick jag hem till jesper, där stefan var och hämtade dem och drog ner till mig, ner menas då med typ 100 m från där jesper bor. hemma hos mig sätter jag igång och förbereder inför gaddningsdags. nervositeten i stefan steg, hihi pain baby. och efter ca 1 ½h har stefan djungelpatrullen märket på skulderbladet. awesome! men ifyllningen blev inte klar så efter skolan drar jag till jesper igen och gaddar honom sen fortsätter jag med stefans. publicerar bilder imorgon antar jag, om jag kan vara aktiv då.

sen ger jag min dagens ros till daniel, tack för att du finns där och stöttar och får mig på de rätta tankarna och spåren, som ibland känns tveksamma men, innerst inne vet jag att de är rätt.

nu ska jag och min grupp presentera vår idé, en safebox.


introduktion, en ny start

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-02-18, 14:27:45

mina passioner här i livet, det är dem jag lever för. rita och måla, skissa och tatuera, fotografera och sätta bilder som säger mer än tusen ord i ett album. jaga och åka till norrland, köra fyrhjuling och skooter, djur och min lillebror. och jag har en dröm att inom några år leva och bo i norrland som fyller mitt hjärta med världens bästa och härligaste känsla.

saker jag har lärt mig genom mina 17 år är att man kan inte bli älskad om man inte älskar sig själv. för tillfället läser jag två böcker av mia törnblom, "självkänsla nu!" och "du äger!". de båda handlar mycket om självkänsla och att du ska älska dig själv för den du är. vilket är sant. så jag säger bara att nu är det dags att ta tag i allt och leva livet! jag har börjat om, en ny start helt enkelt.