retrohörnan - my new home

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-07-30, 22:48:19
sen i onsdags har jag bott hos min moster - i en klädkammare, med underbara sarah.
i klädkammaren får det plats två stycken 90 madrasser och två bokhyllor. vi har haft super mysigt och igår gick vi till flygfyren, köpte cider, choklad, kolagodis, chips och dipp. satte på bastun, jag färgade håret på sarah, chillade i mosters jacuzzi och sen bastade vi. rå nice!

idag åkte sarah till roslagskulla så jag städade upp lite bråte på vinden och la tre stycken madrasser på varandra i kammaren. blev fett mysigt. gjorde en skylt som det står "retrohörnan" på. hörnan blir mitt lilla rum, ifall jag tröttnar på morsan hemma så har jag plats hos moster, sjukt soft.

 

feeeeett mys

 


it changed everything

dagligt crap / 1 Kommentarer / 2010-07-26, 22:41:14
lördag:
kära syster kom till mitt boende och satt en heldag med mina dreads, riktigt nice. och som en liten belöning stack jag henne i ögonbrynet och läppen. hon blev kvar i "kollektivet" ett bra tag, det var mysigt.

 

men i mina tankar finns bara du och jag vet knappt var jag ska sätta mina fötter. min lille lille svamp sprang sin väg och lämnade flera spår efter sig. jag saknar dig. och oss. ditt leende och underbara skratt.

peace!


jag drar mig tillbaka

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-07-26, 03:25:14
och bara skakar

kärt barn har många namn

mina krabater / 0 Kommentarer / 2010-07-14, 14:37:02
stoppade för en stund sen i min lilla bebis i brors pool så han fick simma lite. ingen hitt men gamlingen behöver mortion han med. det var lite kul för han simmade under vattnet vilket han inte har gjort förut, en riktig tuffing. sen fick han gå lite på gräsmattan och torka i solen. nu sitter han i mitt knä i en handduk och är nöjd. sitta hos mami är det bästa som finns. rådan bebis tjockis fetto gandalf döingen lådan plutten

haha, han såg ut som en nakenråtta när han kom upp ur poolen, sjukt ful!
men mami älskar dig ändå.


fuck allt. inget funkar

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-07-13, 00:38:28
mitt huvud är pajat. trasigt. skevt. fuckat.

jag fattar ingenting och tankar snurrar i mitt huvud. det gör mig galen. okontrollerbar. arg. förvirrad.

och allt jag gör..

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-07-11, 21:55:15
..är att vara helt jävla lost i min egna lilla värld

helvecka hos pajsarn

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-07-08, 14:22:25
meck. meck. meck. meck och mera meck hos anton. crossar har lagats och körts. garaget har städats, någorlunda, och kåpor har sprayats, rosa. vi har åkt till emmas häst i gryta.malmen har besökts ett antal gånger och sprit har runnit i våra halsar. det har tatuerats och piercats. det har bongats och stångats. det har körts med bilar hit och dit, hur som helst. abstinens från anton. noj från oskar och bobbo.

 

anton och oskar






oskars "nya" kåpor





bobbo lobster



albin



almqvistvägen 8C

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-07-04, 01:29:03
jag saknar att sitta här hemma, på sj's hemsida och kolla upp bra tågtider. jag saknar att boka biljetter. jag saknar att packa. jag saknar att sätta mig på bussen in till centralen. jag saknar att vänta på att tåget ska rulla in. jag saknar att gå på tåget. jag saknar att åka tåg. jag saknar att gå av tåget i bräcke. jag saknar att åka bil till gällö. jag saknar huset. jag saknar mitt rum. jag saknar hundarnas frihet. jag saknar ösjö. jag saknar ica gällö. jag saknar hundskallen från gällö. jag saknar att åka fyrhjuling ut till ösjö. jag saknar att åka runt på "älg safari". jag saknar de sena kvällarna. jag saknar helt enkelt jämtland.