even when death tear us apart

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2014-11-13, 00:56:00
 
när jag planterade mitt nya liv här i norråker, hade jag inte en tanke på att just du och jag skulle hitta varandra. kommer inte ihåg dagen då vi "klickade", men det spelar ingen roll, för det gör nog inte du heller, har för mig att vi försökt komma fram till det nån gång utan framgång. däremot så kommer jag ihåg mycket av vad vi sysslat med under vår vänskap. aldrig en tåkig stund med dig. att vara i samma hus, göra olika saker och inte prata med varandra vare sig man är i samma eller olika rum, de vill jag kalla speciell vänskap. man har inte alltid nått att prata om men det känns bra att vara i närheten av varandra. det finns inget som kallas pinsam tystnad. 
på nått höger känner jag att vi har kännt varandra i flera år, även fast det bara blir 1 år snart, om någon månad eller två. med tiden blir det bara fler och fler minnen. flisan vill ha hur många som helst! jag finns för dig, dag som natt. 
 
elin, jag är glad som har dig. du är en bra vän.
dig kommer jag hålla fast vid. även när vi nått ljuset.
jag älskar dig från djupet av mitt hjärta.
 
 

flisan och den flammande bägaren

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2014-11-06, 05:23:12
har som vanligt katten på studieboken och anteckningsblocket.. mosse verkar inte vilja att mamma ska ordna upp skolan för en gångs skull. deadline om 19h och 2 av 4 frågor återstår men vet att jag fixar det. därför sitter jag uppe nu. dags för vikingatiden och vikingatågen plus kalmarunionen.läst lite från olika sidor, nu tog jag bara en kvarts paus. den där ständiga kvartpausen.
 
kände att jag behövde komma igång och skriva lite onödigt. typ som vad som hänt här hemma i norråker den här onsdagen. eftersom det är/var 5 november fyller/fyllde maria år. jobbat ett par timmar. matat ett gäng huskys. skrivit en att göra lista. packat upp det sista från när jag var nere i norrtälje. färgat håret som måste färgas en gång till. haft världens bästa elin på besök, drack chai latte och så hjälpte hon mig med sista delfrågan på fråga 2 i uppgiften. kastat en jävla massa kartonger. besökt elin för att fortsätta plugga, till big brother & paradise hotel. rensat och strukturerat mina pysselsaker. stuvat om i några köksskåp. skurat ungnen och en fläktgrej. städat badrummet. kastat en jävla massa kartonger som tagit plats i förrådet. det var säkert allt. intressant, aight? :)
 
fast nu känner jag bara för att inta soffläge och slå på nån bra serie på datorn. ska upp på affärn kvart i 10 för kaffe och så ska jag sitta där ett tag och göra klart näst sista frågan. hungrig. kanske kan bli en tallrik pommes eller om jag kommer på nått annat skoj. nu räcker det för idag. 
peace out