goodbye my lover

dagligt crap / 1 Kommentarer / 2010-03-31, 08:37:23

igår flyttade min sista bebis till ett nytt hem, lite sorgligt att alla är borta faktiskt. det är ju så mysigt att sitta och kolla på dem när de ligger alla i en hög i deras röda badkar och som kommer texas och kliver över alla och lägger sig högst upp, eller så är det tvärtom, skit gulligt.
behöll två stycken som heter phoenix och dallas, tjej och kille, super fina! phoenix är vit med en smal grå rand på ryggen och två "fartränder" från ögonen och upp mot örat och dallas är helt mörkgrå och lite vit på magen. adorable.

på torsdag blir det påsklov, hur awesome som helst! drar till rimbo och roar mig med yngve och grabbarna, härligt för jag saknar dom. och på fredag (ÄNTLIGEN) åker vi till norråker, norrland. åker lite skooter, hundspann och bara njuter av vad norråker alltid bjuder på, livet! men nu är det nog dags för mig att gå på lektion, tjingeling.


att djur får en att orka

mina krabater / 0 Kommentarer / 2010-03-17, 19:12:33
hemma hos mamma efter två dagar hos pappa. saknat min råttor när jag varit borta! men jag fick ändå träffa andra älsklingar under tiden hos pappa, mina söta vovvar lea och kalla. idag efter skolan skjutsade farfar mig till pappa så gosade jag med kalla, lea stod på hundkojans tak och tröck ner snö som föll över mig hela tiden, en buse.
senare ikväll kommer hem tjej från stockholm och kollar på mina bebisar, hon ska välja ut två av de tre som finns kvar och idag fick jag mail av en annan tjej som ville ha två honor så nu får jag alla sålda, bra jobbat fillan! :)


änglar utan vingar

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-03-13, 11:03:48
fredag:
skolan, super tråkigt men gjorde klart min presentation om två olika gadgets; sony fusin coffee table och media chair med sorround. det ska presenteras på torsdag och då jävlar ska jag äga.
på kvällen försökte jag få någon att komma till mig och hitta på ånågon eftersom jag inte var välkommen på en fest där mina kompisar var.
tillslut fick jag hämta min asplackata vän som fick sova hos mig och nyktra till. ibland är jag bara för snäll!
nu har jag haft alla honor ute, syrrans luna och minerva sen min texas, de sprang runt på sängen och ungarna i buren är helt vilda. gud så busiga de är. morph och rådan ligger och slöar, som vanligt :)

små sötsaker

mina krabater / 1 Kommentarer / 2010-03-10, 23:09:36
och nu ikväll fick jag in mina råttungar i en annons på blocket. bara efter några minuter var det två stycken intresserade, av honorna, och båda var intresserade av honan jag ska behålla, haha. men nu ligger alla i deras myshörna som egentligen är ett badkar, där trivs dom. hakade av badkaret för en stund sedan och ställde den på min byrå där jag sitter vid datorn, det är faktiskt kinda mysigt att ha alla samlade i en hög och sen ha texas springa runt och krypa in i mina klädlådor och utt och ner från fönster"brädan".

nu tänkter jag rita lite kök i ikea home planner. slänger upp en bild på två av honorna, riktigt söta.


veckor med struktur

dagligt crap / 1 Kommentarer / 2010-03-07, 20:14:55
i fredags åkte jag, pappa, tina, filip och elin till tinas bror i mora. det har varit riktigt kul och mysigt. vi åkte skidor i gesunda backen, kollade på vasaloppet och hade skoj. jag vann på cichago, över pappa! det händer typ aldrig, haha. på vägen hem bråkade filip och elin hela tiden, slogs och höll på. små skitungar, haha :)

över till dagsläget: ska snart till min ängel. han hittade min mobilpåse idag, och gissa om jag är glad! trodde jag tappat den i snön. sen kanske mimon kommer och sover hos mig när han slutat jobba och imorgon bitti innan vi drar till IP kommer sandra och joinar. btw sandra, jag har dina favorit äpplen hemma ;) så goda och gröna. ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till skolan. loven gör mig depprimerad, det är ingen riktig struktur på mina dagar då. men nu blir de det. skönt. men dags att springa iväg nu, c'yall