there's a fire starting in my heart

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2011-04-29, 15:54:00
kan du se döskallen?




påsleken i Norråker

dagligt crap / 1 Kommentarer / 2011-04-26, 23:18:02
man ställer en papperskasse på golvet. du ska ta påsen med munnen och du får inte använda händerna eller ha händerna på golvet. du måste stå på fötterna, inte sitta eller ligga. den som inte klarar det eller nuddar med händerna så åker den ut. när det gått ett varv klipper du av 5cm av påsen och kör om allt igen, till det inte finns något kvar av påsen. den som klarar längst vinner.

SKITKUL!













påsk i Norråker, 2011

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2011-04-24, 15:54:44
härlig helg i Norråker, vi har haft världens tur med vädret! blå himmel och stekande sol varje dag, det bränner verkligen i ansiktet så nu sitter jag inne en stund för att vila sen drar jag ut i solen igen.

i fredags stack vi ut på en tur till andra sidan sjön för att spana efter björn, men sån tur hade vi inte. efter det plockade vi på oss mat i affären och drog ner till stugan vid sjön, där var vi i stort sett hela dagen och jag däckade i stugan. på kvällen badade alla badtunna, inte jag, och efter det åkte vi upp till huset och sov.

igår var vi nere vid sjön från morgon till kväll, åt både lucnh och middag där, korv och revbensspjäll, mums. jag däckade såklart igen, pga värmen. alla bastade och badade badtunna igår kväll igen och efter det åkte vi upp till huset och satt i det dom kallar "bella vistan", typ. jag satt och kollade igenom alla gamla mobilbilder och ljudklipp och videoklipp, satan vad jag garvade och fick en stor längtan tillbaka.. inte till livet eller något sånt utan bara till mig och min...

idag har vi haft picknick på andra sidan sjön bredvid "björnnästet", riktigt mysigt och varmt.

HÄR TRIVS JAG SOM BÄST!

vi har pratat lite lätt om i sommar och jag ska åka hit till lite efter mitten av juni och börjar jobba i augusti. ska bo i lägenheten ovanför affären, där jag ska jobba. så jag ska verkligen ta vara på den sommaren jag kommer ha i norrtälje för sen sticker jag, efter augusti.

men nu på tisdag sticker jag och morsan iväg till Vindeln, min nya bostadsort till hösten. kolla lite på folkhögskolan och strosa runt på stan. även kolla hur lägenheten jag kollat på ligger till. jag är supertaggad





















hundarna /är inte säker på deras stavning


nallo



shelick



unna



lala



che





det börjar bli som en tradition att vi åker upp till Norråker varje påsk, men det gillar jag.



när mörkret faller

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2011-04-21, 20:33:04
i lördags vart det panik för jag skulle tydligen fortsätta med min papegojja så jag och syrran stack ner i all hast och painade mig. efter var det så fint väder så jag olbe erica danne och lök drog upp till scoutstugan och eldade. det var skit mysigt, senare kom lite annat folk, väre alex, de var dom jag gillade mest av de som kom senare. vi drog dock efter en stund när det blev fjortisfasoner, så det var 4 kvar. vi andra drog in på krogen sen gick jag och erica till björns studio och träffade sarah och albin.

















rastafarai my friends

<3



starköl kl III

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2011-04-21, 19:47:25

fredagen började på stan, väntades på olbe som aldrig kom. jag och syster drog oss upp till södra och efter en stund kom danne och några minuter efter kom lök och madde med deras råttor :) alla stack hem till lök en stund för vi hade inget att göra. satt där och gjorde ingenting.. lök blev helt plötsligt en kyckling, knas.

men som tur var kom alex hem och bjöd hem mig och erica till henne och där var min bebis väre. en trevlig kväll. och efter 22 kom storesyster förbi!

 

en härlig kväll!


fint väder och röj på gården

norrtälje hund / 0 Kommentarer / 2011-04-16, 11:26:32
i torsdags på jobbet fick jag för första gången gå själv med bolt lipton och leya. det var mysigt. sen när jag kom tillbaka gick jag och bea med alla småhundar. vi är ett riktigt knuttegäng!

det var skitfint väder hela dagen. vi rensade på gården och eldade. jag underhållde hundarna med agillity och godissök. 














agillity på gården

norrtälje hund / 0 Kommentarer / 2011-04-13, 19:24:42
igår gick jag och nina med 11 vovvar på "horvägen" rätt härlig väg ner till vattnet och runt. tillbaka på dagis - fikade och snackade skit med de andra och sen satte jag och bea igång med att kratta ihop pinnar och löv på gården. men självklart så skulle alla hundar som var ute förstöra högarna för de skulle ju såklart ha pinnen under allt...



- fina leya sitter fint



idag gick jag och nina igen med alla småhundar. runt i skogen och det var sjukt nice! fatta härligt det blir i början av sommaren :) men iallafall, jag och bea fixade agillity banan idag och tränade hundarna.



bolt







amy





wiley




flex




ozzy

utsmyckad skönhet

konst / 0 Kommentarer / 2011-04-11, 14:45:32
igår gjorde ami den här på mig, jag är nöjd!


punchen rätt ner i nacken

konst / 1 Kommentarer / 2011-04-11, 14:43:25

vissa människor har bara fel i huvudet

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2011-04-06, 18:20:03
syrran bor för tillfället hos mig sen 2 dagar tillbaka.
igår kollade vi på halva the ring, som jag förövrigt inte sett förns nu. ja, jag är fett efter.

och idag har jag varit hemma från jobbet pga min höft jävla skit helvete går sönder. så jag sov istället och erica gick till plugget, men smsade efter 2h och kom tillbaka hem. då kollade vi klart på the ring och tankade tvåan och gjorde fett goda kycklingmackor med sweet chili, ceasarsallads dressing, tomater och rostatbröd.

nu tänkte jag rensa i fler lådor, har redan rensat två stycken och slängt 4 påsar med skräp. hej!


ska du ha lite blått?

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2011-04-03, 13:46:55
igår jobbade syrran så jag gick till ami och nazay. hon tatuerade en polare. jag blandade till en grogg och sen kom erica. vi chillade och ville hittade på något. sen skrev olbe att han hade tråkigt och så kom han och hampus till oss. jag tatuerade mig bakom örat och ami fick ett skepp, som jag verkligen måste göra igen.

vi tog det lugnt som satan, spelade ölspelet lite halvt, ami blåste bubblor, vi sjöng en låt och erica ville att vi skulle försökte säga kvistfrittkvastskafft snabbt.. och det blev tex fittskivstfrattskvast - frittskiftfnattsknatt. garvade sönder.

ami blev lagom full. vi fick besök av en älg. och erica och jag käkade radium. blev fett blåa på tungan.

på väg hem så va det muntert tyckte olbe, alla gick tysta. vid ros åker matilda förbi oss och erica ringer henne så hon kunde köra hem oss. vi skulle mötas vid musikskolan så när vi var där lekte erica hampus och olbe cirkus typ.

statoil igår igen såklart. jag fick en gratis bule, den var torr. goodnatt igen hej.






















"du låter som jesus när du går"

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2011-04-03, 13:28:27
i fredags åkte jag syrran ami nazay angelica ankan och joanna eckerö båten. drinkar i baren och 900 spänn fattigare i taxfreen. hittade 1l sprit i rökrummet, rånöjd. dock smakar den knas men blanda med juice och sockerdricka så blir det rätt nice. och den här gången kommer jag iaf ihåg hela resan!

efter båten, drog jag och syrran till matilda, men innan mötte vi upp olbe mac och matte rizah vid "bajsparken". det blev många pauser innan vi var framme hos matilda. vi hade sjukt mycket att bära på så vi turades om om att bära.

när vi kom till matilda var alexandra och david där. fett nice vi hade det. lagade asgod pasta med bacon och creme fraiche. mac stog och dansade. och jag blev helt plötsligt quasimodo.

för att komma hem beställde jag syrran och olbe taxi hem. alla skulle till fältet. vi tog ett pit-stop på statoil och köpte mat plus chips och dips. fett gott! men som vanligt käkade jag bara halva min mosbricka och orkade inte äta chipsen.. kameran tappade jag i taxin, MEN som tur är så jobbar ericas morfar på samma taxibolag.

när jag sov och erica kom in i rummet sa jag att hon låter som jesus när hon går. har ingen aning om hur fan jag fick till det.. sen blev det godnatt!






























apport!

norrtälje hund / 1 Kommentarer / 2011-04-02, 20:44:28
i torsdags var jag duktig och tog med kameran till jobbet.





































bästa jobbet men kan ha