jag mår bra, jag mår bra

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-06-27, 19:05:12
sitter hemma hos emma och anton. tatuerar galet. det är fett varmt. oskar är och hämtar sin cylinder. grabbarna ska mecka cross ikväll. jag ska fortsätta med emmas ben snart. det blir så jävla ballt. jag är taggad. jag är glad. det är sommarlov. jag har pengar. jag har oskar. jag mår bra. jag mår bra.

haft roligt i två veckor, rekord!

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-06-24, 19:36:48
nu har jag gått klart företagskursen och har nu ett eget företag, schkål för F.L inc

kursen har varit super rolig. har lärt känna nya männsikor och lärt mig många nya saker om att ha eget företag, va man ska tänka på, vilka risker som finns, marknadsföring, budget, bokföring, skatteverket etc. pratat inför nya människor och haft riktigt riktigt kul! sök dit du med till nästa sommar - egen sommar

har inte gjort ett skit efter jag kom hem.. velat vara med oskar men han har annat för sig. ska snart bli hämtad av anton så ska jag gadda honom. hoppas oskar kommer till mig sen. imorgon är det midsommarafton, ska till rimbo på dagen för min kusin fyller 18, sen efter lunchen drar jag tillbaka för ska åka med oskar till rådmansö och grilla.

vi döljer insidan för mänskligheten

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-06-23, 01:05:29


livet är en utmaning. spelar ingen roll om du klarar av den eller inte. du är bra ändå.
jag har världens finaste varelse i mitt hjärta. han är min livsglöd. han är bra. riktigt bra. puuss oskar

invigning i parken

dagligt crap / 1 Kommentarer / 2010-06-22, 10:09:54

godmorgon! härligt väder, om 1h ska jag vara nere i parken för att förbereda mig inför ninvigningen i parken. jag och min kurs grupp ska stå och "sälja oss själva" eftersom vi är nyföretagare. ska bli intressant.. sen ska jag vara vattenoffret.. vilket innebär att folk ska få kasta vatten på mig. 

igår gjorde ett litet motiv på min tröja, nöjd! vet inte vad jag ska skriva mer men nu ska jag käka. dock har jag hittat nya favorit låtar igen. highway man med HOFFMAESTROcloser med kings of leon. tjoooz


mina änglar måste flytta

mina krabater / 0 Kommentarer / 2010-06-13, 20:57:10
i helgen har jag varit med baby, vi har inte gjort ett skit, bara sovit och kollat på filmer, mysigt. <3

idag har jag dock beslutat mig för att sälja alla mina råttor pga tidsbrist, skittråkigt men det är för deras bästa. dallas, dumbo, phoenix och texas ska säljas. rådan ska jag behålla för han är min första bebis plus att han är tillräckligt gamal så han dör nog snart.  känns bra men ändå inte, om du nu får ett nytt hem så kommer jag sakna dem otroligt mycket. de är ju mina små änglar allihopa. lär ångra mig.. jag vet det..

life on a piece of paper

konst / 0 Kommentarer / 2010-06-13, 16:42:19
emma tog studenten i fredags, 11 juni. så i onsdags fick jag idén att måla en tavla åt henne eftersom vi känt varandra hela livet och hon betyder mycket för mig. hon samlar på grodor och när vi var små lekte vi alltid med gummifjärilar och letade efter salamandlar i sandgropen, så självklart skulle tavlan innehålla de djuren.


like a rollin' thunder chasing the wind

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2010-06-07, 20:59:46
rätt värdelös dag.. gick till skolan imorse och där var det dött.. fick en uppgift av svenska läraren som gör att jag har möjlighet att få VG i svenska A. drog hem till lägenheten och packade ordning allt, plus städning igen.. fick krupp på datorn som går i strömsparläge 1 gång varje minut.. gick över en snabbis till morsans jobb och käkade lunch.. svängde förbi data supporten.. gick till lägenheten och ringde dells support.. fixade nått strömschema men datorn slocknar fortfarande.. men mest när jag är för mycket på msn.. galet.

senare pappa hämtade mig och all packning, hem till mamma och hämta cykeln.. hemma hos pappa gick jag runt och fotade lite, försökte fota kalla men hundjäveln kan fan inte sluta hoppa eller slåss.. cyklade med henne för ett tag sen inför jakten i höst. hon behöver få bättre kondition..

önskar jag var med oskar atm.. känns som om världen lutar sig mot mina axlar.. men med honom blir allt lättare.. har dock fått en ny favoritlåt.. lightning crashes med live.