pantertanterna festar sönder på playa del sol

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2012-09-30, 02:09:00

dör av garv. två tanter på tvn, norrlänningar, sitter på en kamel och brister i fnitter. haha skitkul! är grymt sugen på jätte salt godis.. har en på rummet men orkar inte hämta. bra att veta va. blöhe, är rastlös men vill gå och lägga mig, så jag kommer upp imorgon.

är rätt less faktiskt. finns dock inget att göra åt saken, så jag fortsätter att vara less...... och där dog mitt huvud.


snow white and the huntsman

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2012-09-24, 02:32:00
My friends keep asking why I can't just walk away
- I'm addicted to the pain, the stress, the drama
I'm drawn to shit I guess, I'm a mess
Cursed and blessed
 
yes, I miss love
 

godiset är alltid godare i en annan affär

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2012-09-22, 16:13:27

just nu, hos joel med bo simpe och orremannen.


lodräta trätrappor med heltäckningsmatta och halkskydd

kärlek / 0 Kommentarer / 2012-09-20, 13:15:02

idag mår jag bra. lekte med sarah igår och hon sov hos mig, imorse drack vi lila/rosa te och knäckemackor. senare så åkte jag med farmor och fixade ett nytt pass och äntligen så lämnade jag in kameran som har legat trasig i ett år! nu är jag hemma, kollar på things falls apart med en bitch. katten råchillar. funderar på vad det ska serveras här hemma idag. typ pasta och bacon..

cigg står på listan, puss


tanken på döden ger mig ångest

kärlek / 0 Kommentarer / 2012-09-15, 03:25:00

kan det ta slut någon gång, det tär på mig.
haft en superkväll. men helvete va mitt huvud har varit proppat. vet inte ens om min gramatik stämmer. tror det gör de! jonny craig, mjölk, muffins och en trött katt. skulle kunna göra vad som helst för att.. ja, skit samma. it's never going to happen anyway. fuck ._.

saknar dom där tiderna lite, de har blivit så.. annorlunda nu. både positivt och negativt. och jag önskar att det där kunde va bra, som för något år sen. men jag har haft en liten småhärlig resa, och nu har jag äntligen landat, och här stannar jag nog ett tag! älskar min mamma.

nu ska jag göra te, krypa ner under täcket och titta på film! låt tårarna spruta, nighty


nu fick jag post!

dagligt crap / 66 Kommentarer / 2012-09-14, 15:02:53
gosar med kissen, som ligger på mina tuttar och snackar för fullt!
vänner på tv, nystädat, köket är dock i kaos. ska byta spis, två skåp och kyl/frys. önskar garderoben i hallen blir klar snart så att jag får undan alla mina jävla kläder som ligger i en hög på golvet och i sängen på rummet... klädkaos. annars är det mesta i sin ordning! förutom att jag behöver cigg.. nå så fruktansvärt. ge mig tisdag fan.
 
tycker att jag inte har landat än, men de kanske jag har bara att det inte har insets än av fröken.
well well. dags för brunch, peace
 


 

önskar jag kunde inse att det finns vissa av mina vänner som inte förtjänar att ha mig som vän

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2012-09-08, 14:13:21
it's fucked up,
men så kan det vara när folk är dumma i huvudet och väljer keff framför min vänskap. tack, dra åt helvete med er :)

you 'n me together

kärlek / 1 Kommentarer / 2012-09-08, 03:12:50

störttnöjd med kvällen <3 bror

duktiga jag har bytt ut skåpsluckorna idag, med lite hjälp från "mästaren"! nu sitter jag dock som en fågelholk och vet inte vad jag ska pyssla med, för sova kan jag inte göra. picasso spelar fotboll och röjer i hallen, bra leksak jag köpte!

häromdagen bokade jag biljett till london i november, blir att resa dit helt på egen hand, får se hur de går, kanske hamnar någon heeeeeeeelt annanstans.
börjar plugga nu igen om någon vecka, grafisk illustration, vad det nu var.. sen lägger vi på religion på de, nu ska det bli ordning och reda på stora felicia, så farmor blir lugn :)


klockan tickar för fort nu

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2012-09-04, 01:27:00
jag har inte riktigt kommit till rätta i mitt nya liv, det tar förmodligen sin lilla tid, men jag klagar inte. är sjukt glad. tack för allt mina fina vänner & världens bästa familj.
 
hämtade bror från skolan idag och gick hem till mamma, som är bland bergen med moster.. utan mig. tack! spelade super mario och åt hos farmor. på väg hem gick jag förbi kusin som pimpat mina hörlurar, sjukt coola. gick runt på stan och svettades, sen var jag äntligen hemma, tänkte jag, men hann vara det i max 1h så tog jag mitt pyssel och gick till sarah och albin, med jordgubbschoklad, mm.. marabou!
 
men nu äntligen hemma. vänjer picasso med borsten, nyss flippade han ur med svampen, vilket keffo. han har förälskat sig i datorn.. jag har många bevis! ska sätta dit den jäveln :) funderar på att göra mat och sen testa griffelfärgen. rita lite, pyssla. sjukt sugen på subway.. well well. saknar norrland och sizzla. hjärtat. peace out

förtrollad av rykande pennor

dagligt crap / 0 Kommentarer / 2012-09-01, 10:00:37
hade tänkt skriva värsta grejerna men det ligger en kurrande katt och flörtar med mig så jag väljer att gosa med han. kan dock informera om att jag haft en sjukt härlig kväll, trivs väldigt bra i lägenheten och nu ska jag lägga mig och kolla på hur många lingon finns det i världen.
 


peace